Over ons 't Hof Van Dré

Een dynamisch bedrijf met een veelzijdige tuinman die samen werkt met goed opgeleide partners die allen eenzelfde motivatie delen: het opleveren van perfect afgewerkte projecten en tuinen waarbij de wensen van de klant centraal staan.

U kan ons inschakelen voor elk klein of groot werk in of rond de tuin. Met jarenlange ervaring, passie voor natuur en echte groene vingers gaan we enthousiast aan de slag om uw tuin in geen tijd er weer piekfijn te laten uitzien.

Misschien heeft u genoeg aan tijdelijke assistentie? Of iemand die met u samen even in de tuin aan de slag kan? Uw tuin winterklaar maken of deze na de winter weer in volle bloei om te toveren gaat allemaal. ’t Hof van Dré kan u al vanaf enkele uurtjes inhuren om samen met u of op eigen kracht in de tuin aan de slag te gaan.

Sinds het ontstaan van ons bedrijf kenden we een steeds groeiend klantenbestand waardoor wij vandaag kunnen terugblikken op vele vakkundig uitgevoerde projecten en tevreden klanten. Hierdoor beschikken we over een brede basis aan ervaring, professionalisme en klantgerichtheid.

Bijscholing is een al even belangrijk gegeven in ons beroep. Daarom dat wij elk jaar enkele dagen uittrekken om onze kennis over de nieuwe technieken en snufjes aan te schaven, het op de hoogte blijven van de opkomende ziekten en onze kennis over de (nieuwste) producten bij te houden.

Verder werken wij met een zeer strakke planning waar wij zo min mogelijk willen aan sleutelen. Onze klanten worden ruimschoots op tijd verwittigd wanneer wij langs komen. Interesse? Contacteer ons en wij komen zeker langs voor een vrijblijvende offerte die wij trachten binnen de week af te leveren.

professionele tuinman
20
+

Jaren ervaring

50
+

Realisaties